Nincs több didergés: popsifűtés utólag

Kényelem és egészség: ülésfűtés mindenkinek!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még nincs meg a tökéletes autós-női karácsonyi ajándék? Még nem késő beszerezni egy popsimelegítőt! Ha nincs ülésfűtés a kiszemelt hölgy autójában, a siker garantált!


„Gyakorlatilag az emberek a fél életüket eltöltik egy autóban, nem mindegy, hogy miben ülnek – különösen télen. Természetesen a luxusautók kínálják a legjobbat, a prémium kategóriában ma már nem csak ülésfűtést szerelnek az autókba, hanem szellőzést, deréktámaszt, sőt, mindenféle masszírozókat. Azonban azoknak sem kell elkeseredniük, akik ezt nem engedhetik meg maguknak. Ilyenkor jönnek az utólagos felszerelések!” – mutat Török úr, a Nefelejts! Kft.[/url] ügyvezetője fűthető üléshuzatok garmadájára, s már teszek is be egyet a kosaramba.
Minden télen vásárolok egy ilyet (sajnos tavaszra általában össze is hurkásodik, elveszti a tartását), hiszen mint a legtöbb nő, én is fázós vagyok. Ha valaki nem garázsban tartja az autót, esetleg soká parkol egy helyen, ez az egyik legfontosabb téli felszerelés lehet a számára, s persze itt még mindig elsősorban a hölgyekre gondolok, akiket a felfázás veszélye is jobban fenyeget.
Egy ilyen elektromos kütyü segítségével azonban ezt könnyen el lehet kerülni – az olcsóbb, simán fűthető verzió 1.500 forintba kerül, már röviddel a bekapcsolás után sem kell a szó szerint mínusz fokos ülésre ülni, ami valljuk be, elég kellemetlen. A legtöbb „popsimelegítő” azonos elven működik, azaz az üléshez igazítjuk, majd bedugjuk a szivargyújtóba, ha van rajta kapcsoló, bekapcsoljuk és élvezzük a meleget… Kicsit drágábban, körülbelül 4.500 forinttól olyan kivitelek is kaphatók, amelyekbe különféle golyókat építettek, vérbőséget csinálnak, masszíroznak, esetleg még zenélnek is.
„Valóban hatalmas a kínálat, én azonban teljes szívvel az utólagos, szakszervizben történő beépítést ajánlom. Ez körülbelül 25-30 ezer forinttól rendelhető meg, tehát nem is kicsit drágább, de hatékonyabb és végigkíséri a gépkocsi életét.” – vallja be őszintén a kereskedő, s hozzáteszi, manapság a legtöbb vásárló megelégszik az egyszerű fűthető feltétekkel is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?