Nissan 370Z-vel okozott hatalmas örömöt a CsodaVerda

Egy kislány számára élete legboldogabb napját szerezte a CsodaVerda

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Sport TV-n futó SportVerda legfőbb célja a szórakoztatás, CsodaVerda blokkjának pedig az örömszerzés. Ezúttal utóbbi maximálisan sikerült.

A SportVerda immár több mint egy éve havi rendszerességgel szerez örömöt egy-egy hátrányos helyzetű gyereknek egy-egy élménynappal. Ezúttal dr. Tordai Istvánt egy Nissan 370Z Roadster és egy Polaris RZR kétszemélyes, "side by side" quad segíti az élményadásban. Itt kevéssé érdekes, hogy a műsorban szereplő kéziváltós Nissan 370Z Roadster akár 5,5 másodperc alatt képes 100 km/órára érni, sokkal fontosabb az, hogy a műfajához hűen nyitható tetejű és igazi roadsterként hátsókerékhajtású 370Z-t a Tanpálya nedvesen jégként csúszó műgyantáján extrán nehéz, ugyanakkor mókás terelni. Utóbbinak is köszönhető, hogy élményszerzésben ezúttal tökéletesen teljesített a CsodaVerda, hiszen a vendégül látott, a 370Z mellett a Polaris quadjával is megautóztatott kislány - saját szavai szerint - élete legboldogabb napját élte meg. Nem úgy, mint Tordai István, akit ezúttal is gyötört a Szalmakalapos Férfi.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?