Nissan GT-R limitált széria teniszdrukkereknek

Újabb egyedi szériát dob piacra a Nissan a GT-R-ből.

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Most a teniszben jártas japán ügyfelek kerültek előnybe a Nissannál.


Nem mai gyerek már a Nissan GT-R jelenlegi (R35) generációja. Már 11 éve, hogy bemutatták, ezért nem véletlen, hogy különböző limitált szériákkal próbálják fenntartani iránta az érdeklődést. Legutóbb egy eléggé extrém változat, a GT-R50 borzolta a kedélyeket, most viszont egy jóval visszafogottabb ötlet mentén készítenek egy különleges sorozatot.

Sajnos csak a japán belpiacra szánják azt a modellt, amelyet Grand Slam bajnok, Ószaka Naomi tiszteletére terveztek. A 21 éve sportoló teniszező már a Nissan egyik márkanagykövete is, viszont valószínűleg tényleg csak Japánban mozgatja meg annyira az embereket, hogy a nevével fémjelzett, limitált szériás sportautót vásároljanak. A limitált szériás GT-R vásárlói három karosszériaszín közül választhatnak: fehér, fekete és a „midnight opal” néven futó lilás-kékes árnyalat.
Hirdetés

Az autó legkönnyebben a szénszálas hátsó légterelőjéről ismerhető fel és természetesen a limitált szériáról egy aranysárga plakett tanúskodik a motortérben. Emellett hátul LED-lámpák világítanak. Az utastérben egyedi kárpitok várják a tulajt, amelyeknek színe a karosszéria színétől is függ. Annak érdekében, hogy a modell valóban igazán exkluzív maradjon, a Nissan nem tervez 50 darabnál többet gyártani belőle.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?