Nyaralni küldi vevőit a Toyota

Halasztott fizetést kínál készletes autóihoz a Toyota

Vegyetek autót, költsetek nyaralásra is - nagyjából így foglalható össze a Toyota nyárindító üzenete.

Nem áll rosszul a világ eladásait tavaly is vezető Toyota a hazai piacon, a komoly visszaesést hozó elmúlt 3 hónap után is piacvezető. Magyarán a kivonásokkal tisztított, 22 százalékkal visszaeső hazai piacon eladásait 18 százalékkal növelő márka még mindig a lehető legjobban vészelte át az elmúlt hónapokat, most pedig egy teljesen egyedi ajánlattal rukkolt elő, amivel a még az autópiacnál is jelentősebb csökkenést mutató hazai turizmust (és persze saját kuncsaftjait) kívánja segíteni.
Hirdetés
Vevőinek (a június végéig szerződőknek) 3-6 hónappal halasztott törlesztőrészlet-fizetést ajánl készleten lévő, így gyorsan megkapható autóihoz - modelltől függően 0,55-1,4 millió forintos árkedvezmény mellett. Mindezt annak érdekében, hogy az új autót amúgy bölcsen (kedvező áron) most vásárlóknak is jusson pénze nyaralásra, amit jelenleg több okból is országon belül és leginkább autóval utazva érdemes megtenni. Hogy miért? Egyrészt ugyebár azért, hogy a hazai turisztikai ipart, a hazai munkavállalókat, így a GDP-t támogassuk, másrészt pedig azért, mert a gyengült forint miatt külföldön amúgy is biztosan drágább lenne, továbbá ha a határokon belül maradunk, a nyaralásból hazatérve biztosan nem kell karanténba vonuljunk. Érdekes és szép helyeket pedig hazánkban is bőséggel találhatunk!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?