Nyárindító Powerfanatics.com BMW Találkozó a Velencei tónál

10. Születésnapi Powerfanatics.com Nemzetközi BMW Találkozó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját a Powerfanatics.com közössége, a jubileumot a Velencei tónál tartott találkozóval koronázzák.

Vízparti helyszínen, a Velencei tónál köszönti a nyarat és a BMW-rajongókat a tizedik születésnapját is ünneplő Powerfanatics.com[/url]. A találkozó központja a velencei Drótszamár kemping, de lesz olyan pillanata a hétvégének, amikor szinte az egész tó körül BMW-k sorakoznak, illetve vonulnak majd. A szokásos autótalálkozós programokat - szépségverseny, burnout, bikinis autómosás, autófotózás hostessekkel, felnikitartó-verseny, csapatos "BMW toló gyorsulási verseny", csapatos kerékcsere, stb. - a tó miatt vízi sportok és vetélkedők egészítik ki. Lesz továbbá RC-bemutató, azaz annak prezentálása, hogy miként lehet félliter benzinből akár félórányit driftelni. Az idei év új versenyszáma a "Találkozó Vándorkupájáért vetélkedő", ami egy csapatverseny, melynek lényege, hogy a csapatok minél ötletesebb, látványosabb installációt rendezzenek be autóikból. Ehhez különféle kellékeket, dekorációkat is felhasználhatnak a versenyzők. A legmenőbb standot berendező csapat viheti haza a vándorkupát. Strandolás, vizespóló-vetélkedő továbbá ugyanúgy lesz, mint sörivó-verseny is. Jó hír a családosoknak, hogy játszóház és játszótér a rendezvény helyszínétől biztonságosan elszeparált részen, de mellette elérhető lesz.
Hirdetés
Mikor? Most hétvégén, már pénteken indul a buli. Részletes programterv a rendezvény oldalán[/url]. A kedvezményes belépők már kifutottak, de 3500 forintért még bárki bejuthat a 3 napos rendezvényre, ami 10 éves korig ingyenes. Hol? A velencei Drótszamár Park és Kemping területén (2481 Velence, Kemping utca 2.).
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?