Nyolc autó és egy kamion ment össze az M2-esen

Videót közöltek a nyolc autót és egy kamiont érintő balesetről, ami ma történt az M2-es autóúton

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tömegkarambol történt ma délelőtt az M2-es autóút fóti szakaszánál. A Katasztrófavédelem munkatársai videót közöltek a nyolc autót és egy kamiont érintő balesetről.

Tömegkarambol történt ma délelőtt (10.27.) az M2-es autóút fóti lehajtójánál. A nyolc autót és egy kamiont érintő balesetről így ír YouTube csatornáján a Katasztrófavédelem: Kamion és nyolc személyautó karambolozott az M2-es autóút 21-es kilométernél, a fóti lehajtónál, a Budapest felé vezető oldalon, kedden délelőtt. A fóti önkéntes tűzoltók kezdték meg a járművek áramtalanítását, majd az időközben kiérkezett fővárosi hivatásos tűzoltókkal közösen megszüntették a forgalmi akadályt. A mentőszolgálat munkatársai egy embert szállítottak kórházba. A baleset miatt az érintett útszakaszon torlódtak a járművek. A mentésről videófelvétel is készült a Katasztrófavédelem munkatársai által, így a mentés részleteit közelről is láthatjuk. Halálos áldozat nincs, és az érintettek közül is csak egy személyt szállítottak kórházba. Ahogy a videón is látható, több autó vélhetően az előttük történő baleset miatt ütközhetett össze, a részleteket egyelőre nem közölte a hatóság.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?