Ők voltak 2012 legidiótábban közlekedő autósai

Videócsokor az elmúlt év legostobább vezetőiről

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idén is jó sok kilométert megtettek az autósok, eközben jó sok baromságot is elkövettek. Melyikük méltó a 2012 idiótája címre?

Még alig telt el egy hét az évből, s máris megérkezett az első idiótákat bemutató videó egy amerikai Lamborghini-összejövetelről. A srácok úgy érezték, az amerikai autópálya teljesen adekvát hely egy kis versenyzésre, a vezetői tudásuk viszont hagyott maga után némi kívánnivalót: a náluk lassabb autók kerülgetése fogott ki rajtuk.
Hirdetés
Február elején egy smarttal parkolni képtelen volánzsonglőrön mulattunk, de csak rövid ideig, mert két honfitársunknak még ezt a bénázást is sikerült felülmúlnia.

Igen, a hummeres idiótákra gondolunk, akik nem is egy, hanem két óriás terepjárót süllyesztettek Balatonakarattyánál a jégbe, s dicső tettükkel nemzetközi mémstátuszt értek el. Mutatványukat mi is reprodukáltuk, jelentősebb anyagi kár nélkül.

Közben bizonyította baromságát a világnak vakmerőn idióta fotós, gazdag, de tehetségtelen Ferrari-tulaj és keskeny ösvényen gyorsulni próbáló, patakban fürdéssel végződő dragsteres is.
Videón nincs meg a merész német apuka esése, aki vadiúj M5-ösét zúzta le családi körülmények között, 300 km/h körüli tempóval, de az önmagát túlvállaló lambós nem volt ilyen szerencsés, nyomiságát a mögötte álló autóból készített felvétel őrzi az örökkévalóságnak.

Júniusban parkolóházban ügyeskedő koreai nőn lehetett nevetni, de az ő balfékségét sokszorosan felülmúlta az ausztrál férfi, aki úgy gondolta, a tartályba dugott töltőpisztoly környéke ideális öngyújtója üzemképességének kipróbálására.
A júliust és az augusztust már az oroszok vitték, a gerendákat a hátsó ablakon keresztülnyomó, és azokat így transzportáló Nissanos és a furgonjából még az ütközés előtt a jobb oldali ajtón át kieső férfi - mindketten zseniálisat alkottak a hülyeség műfajában.

Az őszt a botcsinálta tajvani biztosítási csalók dobták fel, örök rejtély marad, hogy mi járt fejükben tettük elkövetésekor.

A hagwalah arab művelői és közönsége sem sorolhatók a normális kategóriába, de legalább kiállnak marhaságukért, és a fenébe elkergetik a mókát megzavaró közeget.

Ilyen klasszul sikertelen, cserbenhagyással végződő parkolást még nem láttunk, az azt követő videón pedig a hölgy szépen beleesik a maga által, figyelmetlenségében ásott verembe.

A drága sportkocsiknak nem árt, ha van őrangyaluk, ahogy ezé a Ferrarié szolgálatban is volt, miközben sofőrje kissé elbambulva áthajtott vele a kereszteződésen, de a kulcsairól megfeledkezett porschés nem volt ilyen szerencsés, mire visszaért, autóját elvitték a tolvajok.
Az se lehetett túl kellemes, amikor a szlovák rendőrparádén az egyik érkező kicsit elmérte a féktávot, s X-Traillel bontotta le a kollégák Kiáját.

Maga a bíró kényszerítette "Csak egy idióta hajt fel a járdára azért, hogy kikerülje az iskolabuszt" feliratú tábla viselésére azt a 32 éves nőt, aki nem bírta kivárni, míg az iskolabusz lerakja a gyerekeket, nevelő célzatú büntetésével mélységesen egyetértünk.


A "behatás alatt álló" orvosnő ámokfutása sem volt semmi, és a mellékelt kis etűdért az új Octavia tervezője, Josef Kaban is megérdemli, hogy felvegyük 2012-es bolondlistánkra, mert szemmel láthatóan örömét leli ebben a szirupos öntömjénezésben.

Így év végén még a kábítós kiscicáért aggódhattunk, és bízunk abban, hogy furcsa szokása macskakörökben sem indul rohamos terjedésnek. Szóval, ha lehet, kérjük, hogy még a szilveszteri mámorban se hagyják magukat olyan furcsa dolgokra csábítani, mint a kipufogóból inhalálás, és ezúton kívánunk idiótákbansikerekben bővelkedő új évet és balesetmentes közlekedést 2013-ra!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?