Okosabb lett az idei évre a Toyota C-HR

Nem modellfrissítés, csak felszereltségbeli javulás a Toyota C-HR megújulása

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Vadonatúj multimédiás rendszer kerül mostantól a Toyota C-HR modellekbe, és bővül a választék a külső személyre szabási lehetőségeiben is.

Nem csak modellfrissítésekkel vagy generációváltásokkal lehet új életet lehelni egy-egy modellbe, néha különösebb csinadratta nélkül is javítgatják a gyártók autóikat. Így tesz most a Toyota is a C-HR kisméretű SUV-jával, kívül és belül is hoz újdonságokat a 2022-es év a modell számára, amik - még ha apróságok is - kellően frissen tartják az autót a következő generációváltásig.
Hirdetés
A C-HR középső felszereltségi szintje, a Style gazdagabb alapfelszereltséget kap az idei évre. Ennek karakteres eleme az exkluzív, új kétszínű fényezés lehetősége, amely az ametiszt karosszériaszínt ezüst vagy fekete színű tetővel, A-oszlopokkal és hátsó légterelővel kombinálja, valamint látványos kialakítású 18 colos könnyűfém keréktárcsákkal köríti. A belső térben az ülések új kárpitozása látványos műbőr részletekkel gazdagodott, miközben szürke díszítőbetétek fokozzák a harmóniát. A Style eddig is a kínálat legnépszerűbb felszereltségi szintje volt (az alap Comfort és a csúcsváltozat Executive, illetve a nemrég bemutatkozott GR Sport között), az összes eladott C-HR körülbelül fele ezt a csomagot kapja, az újítások így sok leendő vevőt érintenek majd. Technológiailag is megújul a C-HR, a Style szinttől felfelé alapáron, míg a Comfort esetében felárért. A központi érintőképernyőn már az új Toyota Smart Connect rendszer fut, amihez gyorsabb processzor, és így gördülékenyebb használhatóság társul. A 8 colos képernyőn felhőalapú navigáció érhető el, ami folyamatosan frissül a közlekedési helyzetjelentésekkel, illetve hangvezérlés is került a rendszerbe. Az Apple CarPlay és az Android Auto immár vezeték nélkül működnek, az infotainment frissítései pedig vezeték nélkül tölthetők le. Ezt az teszi lehetővé, hogy az autó rendelkezik saját internetkapcsolattal, így nem kell a telefonok mobilinternetére vagy wi-fi-hálózatra hagyatkoznia. Ez négy évig jár az autóhoz vásárlás után, de felárért ez is bővíthető, olyan spéci navival is, ami 3D-s városi térképezést kínál, és a traffipaxok helyzetéről is értesít.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?