Okosabb multimédiával, gyorsabb töltéssel frissült az I-Pace

A Jaguar elektromos autójában kicserélték a multimédiát és szebb is lett picit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Több ponton javult a Jaguar I-Pace, az egyik legfontosabb részletet, a multimédiát is frissítették, de biztonságosabb és gyorsabb töltésű is lett.

A Jaguar elektromos autója 2019 Év Autója, Világ Év Autója és Év Autódizájnja díjakat is elnyerte, és az I-Pace-t most elérte a ráncfelvarrás is. A britek prémium villanyautójának technikájához nem nyúltak, a 400 lóerős és 696 Nm nyomatékú összteljesítmény továbbra is elég impozáns. Fejlesztettek azonban a 90 kWh-s akkumulátorcsomag töltésén, mostantól 11 kW-os a fedélzeti töltő, valamint otthoni 11 kWh-s fali töltődoboz is elérhető, így otthon óránként akár 53 kilométerre elég energiát is felvehet az I-Pace. Egyenáramú tölthetősége továbbra is 100 kW, amivel 15 perc alatt 125 kilométernyi hatótávot tölthetünk bele.
Hirdetés
Fejlődött a multimédia is, az I-Pace korábbi gyenge pontját teljesen lecserélték és a Pivi Pro egy vadonatúj kezelőfelületet kapott, melyet a gyártó szerint az okostelefonok kezelhetősége inspirált. A kijelzőn alapáron Apple Carplay okostelefon tükrözés lehetősége is szerepel, valamint több alkalmazást is képes lesz kezelni egyszerre. A Pivi Pro rendszer további alaptartozéka a 12,3 colos digitális műszeregység és az 5 colos multifunkciós, érintőképernyős klímapanel. Alapáron jár mostantól a 360 fokos parkolókamera rendszer, mely kibővíthető a ClearSight kamerával, aminek képe a belső tükrön jelenik meg, így akkor is tökéletesen látunk hátra, ha tele vagyunk csomagokkal, vagy éppen utasokkal. Az I-Pace megjelenésén is dolgoztak, az új Bright csomaggal szatén és magasfényű króm és szürke elemek egészíthetik ki a látványt. A részletek kiemelése mellett új fényezések is érkeztek a kínálatba, mint a Caldera
Hirdetés
Red, a Portofino Blue vagy az Eiger Grey.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?