Októberben érkezik a BMW M2

Újabb információk láttak napvilágot a BMW M2-ről

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sokat tudunk már a 2-es BMW legvadabb modelljéről, az M2-ről, most azt is eláruljuk, hogy mikor mutatkozik be és mikortól érhető el a kereskedésekben.


Minél közelebb kerülünk a legkisebb BMW sportmodell bemutatásához, annál sűrűbben érkeznek információk az M2-ről. A BMW Blog oldalon megjelent pletykák szerint októberben egy online bemutatóval debütál a modell. Ez követően novemberben a Los Angeles-i Autószalonon vagy jövő év elején Detroitban tekinthető majd meg teljes életnagyságban. Az online bemutató "előjátéka" elméletileg a következő hetekben kezdődik, a piaci bevezetés jövő év tavaszán várható.
Hirdetés
Kezdetben mindössze négy színben érhető majd el a modell, melyet egy 3,0 literes duplaturbós benzines mozgat majd, 370 lóerővel és 465 Nm-rel. A nulla-százas sprint kb. 4,5 másodperc körül alakul, a végsebesség elektronikusan 250 km/órában lesz korlátozva. Ára egyelőre nem ismert, a pletykák szerint alapára 54 ezer euróról(kb. 16,7 millió forint) indul majd.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?