Olcsó autók, drága bírságokkal Bács-Kiskun vármegyéből

Ismét közzétették a hét gyorshajtó bajnokait Magyarország legnagyobb vármegyéjéből

Ismét közzétették az egyenruhások, hogy kik voltak a legvakmerőbbek a traffipaxaik előtt Bács-Kiskun vármegyében a múlt héten. Újabb példa ez arra, hogy nem mindig kell drága autó ahhoz, hogy komoly bírság érkezzen a postán

A múlt héten sem csak drága sportautókkal lehetett komoly gyorshajtást összehozni, erről tanúskodnak a legújabb Bács-Kiskun vármegyéből közzétett fotók. A legolcsóbb autó a rekorderek között egyértelműen a fenti képen látható Fiat Brava volt, ám még így is majdnem sikerült rádupláznia a sofőrnek a miskei sebességhatárra. Egy dolog biztos, ebben az esetben az autó értékének jelentős része a 117 ezer forintos bírság, ami a napokban érkezik az öreg Fiat üzembentartójához.
Hirdetés
Vélhetően valamelyest kevésbé rázza majd meg a második fényképen látható Citroen egyterű tulajdonosát az ugyanekkora összegű bírság, amelyet a Pirtón elkövetett, 102 km/órás száguldással érdemelt ki. Szintén aligha nevezhető drága sportautónak, bár jelentősen nagyobb értéket képvisel az alább látható Skoda SUV, amelyet Jánoshalmán sikerült a megengedett 50 helyett 97 km/órával bemérniük a rendőröknek, természetesen ennek az autónak az üzembentartója is 117 ezer forintos bírságra számíthat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?