Olcsó lesz és nagy arcú. De vajon hozzánk is jön?

Első képeken a következő Ford Ka

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A harmadik generációs Ford Ka miniautó először Dél-Amerikában lép majd piacra, aztán meglátjuk, jön-e Európába. Az arca bezzeg hatalmas.


Megjelent pár - külső - kép az új, a harmadik generációs Ford Ka szuperminiről. Legalábbis annak előfutáráról. Amit látunk, hogy Aston Martin-stílusú orrot (hűtőrácsot) kaphat, mint nagyobb testvérei is, viszont korántsem lesz annyira egyedi a forma, mint azt az előző nemzedékeknél megszokhattuk.
Hirdetés

Divatminiből, második sorozatával Fiat 500-klónból olcsó kisautóvá avanzsálhat a modell - először ötajtósként és Dél-Amerikában. Leghamarabb jövőre. Ott később szedánként is gyártják majd, aztán hogy Európába jön-e egyáltalán és mikor, meglátjuk. Latin-Amerika mellett Kína és India még a tuti cél, nálunk nem nagyon fogynak az ennyire pici új kocsik, hiába értelmesebbek a városban, mint a méretesebb autók.

Egyébként az EcoSport kisméretű szabadidő-autót sem hozta el - még - Európába a Ford. Alább videón is megtekinthető a Ka Concept, drukkolunk, hogy jöjjön, legyen olcsó, jó és egyszerű.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?