Olcsóbb benzin helyett kijárási tilalom jön szerdán

E hét közepén nem várható az üzemanyagárak csökkenése, egyéb változások azonban érkeznek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bár az elmúlt héten erősödni tudott a forint a dollárhoz (és az euróhoz) mérten is, az üzemanyagárakban ez egyelőre nem mutatkozik meg, nem lesznek olcsóbbak. Igaz, az éjszakai autózásokról is úgy néz ki, le kell mondani.

Hiába erősödött a forint a dollárhoz mérten, hiába csökkent az olaj ára is az elmúlt héten, e hétre szóló üzemanyagár-változásról egyelőre nincs hír. Egyéb, az autózást is érintő változásról annál inkább. Orbán Viktor újabb korlátozásokról adott hírt Facebook oldalán egy videóban.
Hirdetés
Ha az Országgyűlés kedden 90 napra megadja a kormány számára a rendkívüli felhatalmazást, akkor kedd éjféltől kijárási tilalmat vezetnek be este 8 óra és hajnali 5 óra között, tehát az éjszaki autózásról ugyanúgy le kell majd mondanunk, ahogyan például a 10 fő feletti családi összejövetelekről is. Bezárnak továbbá, online oktatásra térnek át az egyetemek és a középiskolák, általános rendezvénytilalom lép életbe, esküvőket is csak lakodalom nélkül lehet tartani a tervek szerint.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?