Olyan vad, amilyennek kinéz

22-es kerekeken a Porsche Cayene Turbo S

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Van miért aggódnunk, ha az autópályán a visszapillantóba nézve meglátjuk a legvadabb SUV vicsorító tekintetét. Nem sok időnk marad lehúzódni és hallgatni az 550 lóerő szemráhányó üvöltését.


A Porsche Cayenne Turbo S nem egyszerű SUV, hanem maga a legördögibb emelt hasmagasságú sportkocsi. Két turbóval lélegeztetett, 550 lóerős V8-as motorjának legnagyobb forgatónyomatéka 750 Nm, nulláról 100 kilométer/órás sebességre 4,5 másodperc alatt gyorsul, végsebessége 283 kilométer/óra.
Hirdetés

De minden ördögiben ott lapul a szépség, ezt tetézte az SR Auto Group tuningműhely, amikor kezelésbe vette a fenevadat. Sokat nem tettek hozzá a mestermunkához, de a Davinci vörös betétekkel megbolondított (PUR 9INE Deep Wheels) 22 hüvelykes alukerekek nem is rontják a látvány teljességét, sőt. A felnikkel harmonizálók a vörös féknyergek, a Pirelli gumik mérete pedig 285/35 R22. Mit lát ebből az utolért hétköznapi autós? Vélhetően csak egy furán vöröslő felnit a fenyegető SUV alatt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?