Öngyilkos merénylő vagy tudatlan autómosó?

Miért locsolja autóját benzinnel ez az asszony?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Furcsa jelenetet rögzített valaki egy oroszországi benzinkúton: tankolás után egy nő kisautóját kezdi benzinnel locsolni.


Egy benzinkúton parkoló autóból rögzítették az alábbi képsorokat, valahol Oroszországban.
Először úgy tűnik, hogy a kútfej mellett álló autót tankolja a mellette álló nő, de pár másodperc alatt kiderül, hogy egyáltalán nem a tankba tölti a naftát, hanem szanaszét locsolja azt kocsija karosszériáján. Szerencsére a kutas éber, és amikor észreveszi, milyen őrültséget művel a kedves ügyfél, odarohan, kicsavarja kezéből a pisztolyt, és elhajtja a kútról. Hogy mi lehetett a nő szándéka? Fogalmunk sincs. Lehet, hogy hallotta, hogy a benzin jól tisztít bizonyos szennyeződéseket, lehet, hogy élete első öngyilkos merényletére készült, vagy csak a Különben dühbe jövünk tankolós jelenetét (piskóta Escort, második videó 4 perctől) akarta feleleveníteni, mindenesetre elég komoly tragédiát okozhatott volna, ha mindeközben valahonnan kipattan egy szikra. Szerencsére nem pattant, viszont úgy tűnik, hogy az asszony ingyen pazarolta az üzemanyagot, fizetnie ugyanis nem kellett.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?