Online tévén tér vissza a Top Gear triója

A BBC-től kirúgott Jeremy Clarkson az őt követő társaival az Amazontól kapott szerződést

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Miután idén tavasszal megvált Jeremy Clarksontól a Top Gear, kollégái is követték. Most pedig együtt folytatják az Amazon online tévéjénél.


Márciusban a sokadik, immár meg nem tűrt incidens után nem hosszabbította meg a botrányairól híres Jeremy Clarkson, azaz a Top Gear híres műsorvezetőjének szerződését a BBC. Társai, James May és Richard Hammond egy vagyonról lemondva követték őt. Mint mondták, Clarkson nélkül nem folytatják. Sokáig olyan pletykák terjengtek, melyek szerint a trió a Netflixnél folytatta volna, de végül nem így lett.
Hirdetés

Már publikus, hogy a trió, ráadásul a BBC-től szintén magukkal csábított producer, Andy Wilman kíséretével írtak alá három évre szóló szerződést az Amazon online tévéjével, az Amazon Prime-mal. Az első adás jövő év elején lesz megtekinthető, arról még nincs hír, hogy fizetős lesz-e, van rá esély, hogy csupán regisztrációhoz köti a megtekinthetőséget az eddig leginkább online kiskereskedelemből élő Amazon. Ha fizetős is lesz a műsor, ingyenes bevezetőkampánya mindenképpen lesz. A bevezetés előtt azonban még a műsor címe is kérdéses, ugyanakkor talán már meg is van. Az Amazon már bejegyezte, illetve hashtagként alkalamzta a Drive2Prime elnevezést, ami akár Clarksonék új műsorát is jelölheti.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?