Opel Adam a doktor ajánlásával

Opel Adam VR46: limitált széria a Rossi-fanoknak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Limitált szériás Adam minit dob piacra az Opel a motoros világbajnok Valentino Rossi ajánlásával.


A gyorsaságimotoros-világbajnokság ikonja, a kilencszeres világbajnok Valentino Rossi már korábban is adamozott, s a modell nemzetközi nagykövetének is tekinthető, nem véletlen hát, hogy az Opel az ő nevével, ajánlásával dob piacra egy limitált szériát a trendi kis városi törpéből - egyelőre csakis Itáliában, az olasz rajongóknak. Az Adam VR | 46 sorozat a sportos Slam felszereltséget alapul véve szénfekete, matt fekete vagy matt szürke tetővel rendelhető, a karosszéria többi része meg feketében, sárgában, vörösben vagy fehérben pompázhat.
Hirdetés


Ami feltétlen közös lesz bennük, az a VR | 46 jelvény a MotoGP-klasszisra jellemző fekete és fluoreszkáló sárga színekben. (A kerék is besárgulhat egy hangyányit.) A 35 éves Doktort amúgy legott meggyőzte a rövidesen 150 lóerős turbómotorral és terepesítve is érkező csöppség, hiszen "roppant szórakoztató, mennyiféle kombinációja van a színeknek, csíkoknak, felniknek és egyéb dekorelemeknek".
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?