Opel és Ford közösen okozott örömöt a CsodaVerdában

445 lóerő elég egy gyereknek?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A SportVerda autósműsor megszokott betétje a gyerekeknek örömöt okozó CsodaVerda - ezúttal egy Opel Mokkával és egy Mustanggal.

Temérdek ismétlésével kétségtelenül hazánk legtöbbet látható autós műsora a SportVerda. A tévében a Sport1, Sport2 és SportM csatornákon látható autósműsor sajátos humorú műsorvezetője, Dr. Tordai István egyetlen műsort sem hagy anélkül, hogy a CsodaVerda műsorbetéttel legalább egy gyereknek ne okozzon örömöt.
Segítője ezúttal az Opel Mokka általunk is tesztelt turbós, összkerékhajtású változata, mely - nem meglepő módon - a téli és nyárigumi-tesztünknek is otthont adó Groupama Garancia Tanpálya jeges útfelületet mintázó nedves műgyanta felületén is magabiztosan mozog - 1,4 literes turbómotorjának 140 lóerejével.
Hirdetés
A bemelegítőnek számító Opel-kört követően, azaz a turbós négyhengeres után egy feltöltő nélküli, ám V6-os és 3,7 literes, 305 lóerős Ford Mustanggal hivatott Tordai további mosolyokat előcsalni. Segíti a gyönyörű motorhang és persze a hátsókerékhajtás, mellyel - szintén nem meglepő módon - a csúszós úton sikerül is keresztben autóznia, miközben őt az általa sokszor emlegetett Szalmakalapos Férfi nem hagyja nyugodni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?