Óriási kár a garázsbehajtón

A nap lúzere: 10 méteren háromszor zúzta le az autóját

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Másfél perc alatt három koccanás - szép eredmény, de hivatalos szemlélők nélkül nem lett Guinness rekord.

Tegnap arról számoltunk be, hogy egy török hölgy összekeverte az általa vezetett Porsche 911 Turbo fék és gázpedálját, s csak egy benzinkút boltjában állt meg. A mai eset azonban még szemkápráztatóbb. Ezúttal Dél-Koreából származik a videó, egy parkolóház biztonsági kamerája rögzítette, amint egy hölgy a négyajtós Chevrolet Lacettijával, vagy leánykori nevén Daewoo Nubirájával túlzottan szűk íven kanyarodik. Korrigálhatott volna, de nem tette, inkább alaposan végighúzta autója bal oldalát a falon. Mindez azonban annyira megzavarta, hogy fejét balra fordítva "Jé, fal!" felismeréssel észre sem vette az autója előtti akadályt, ami nem látszik videón, hogy fal vagy autó volt. Ez azonban még jobban meglepte, kiszállt autójából, s nyitott ajtó mellett nézte, hogy mi történt. A beálló viszont enyhén emelkedett, a kézifék pedig...
Hirdetés
Ügye kitalálják, az autó hátragurult, ajtaja letört, még jó hogy a fal megállította, így nem gurult ki az utcára, az ott parkoló teherautó oldalába. Ezáltal fara és jobb oldala is épp maradt, orra és bal oldala azonban fejének fogására késztette a hölgyet, akinek érdemes lett volna még vennie néhány órát jogosítványának megszerzése után.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?