Óriási kijelzőt kap a következő Mercedes S-osztály

Álcázva ugyan, de kívül-belül láthatjuk a következő S-osztályt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hoz elég meglepetést az új Mercedes-Benz S-osztály, ha külsejét nagyjából meg is lehet tippelni, a belsejéről eddig nem sejthettünk sokat, most viszont kiderült, elengedik az eddigi megoldások kezét.


Alaposan megváltozik a Mercedes-Benz legnagyobb limuzinja, az etalonnak is számító S-osztály. Az új generáció bemutatójáig még van jó pár hónap, de akár egy év is, most mégis megtudhatunk pár egészen fontos dolgot róla. Ahogy az korábban is volt, ismét ez a modell hozza el az új megoldásokat a Mercedes modellpalettájára, ha a külső nem is lesz nagy meglepetés, bent temérdek új megoldást láthatunk majd. Ehhez adnak elég jó támpontot a legfrissebb kémfotók, melyeken már nem csak az autó külsejét, de műszerfalának fontosabb részeit is láthatjuk.
Hirdetés

A masszívan álcázott utastér nagy részét szövet lepel borítja, ám a középkonzol és a műszeregység elrendezését láthatjuk. Amit pedig látunk, az egy hatalmas, állított érintőkijelző a középkonzolon, talán nem akkora, mint a Tesla 17 colosa, de minden eddigi kijelzőnél biztosan nagyobb, ami Mercedesbe került. Ezzel a megoldással dobják a jelenlegi két egymás mellé, egy keretbe épített kijelzős megoldását, de persze a műszeregység is digitális lesz, ahogy azt a fotókon is láthatjuk. Érkezik új kormány is, valamint vélhetően temérdek friss részletmegoldás, amire még várnunk kell. A pletykák szerint az S-osztály új generációja már csakis hosszú tengelytávval fog készülni - ám erre rácáfolnak a kémfotók, valamint a Maybach kivitel nyújtott verziójával, jelenleg is háromféle tengelytáv érhető el.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?