Óriásit mentett ez az amerikai rendőr

Rémisztő képkockákat vett fel egy amerikai rendőr fedélzeti kamerája

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A szerencse előbb utóbb mindenkit utolér, kérdés, hogy milyen formában. Egy nyeremény, ajándék, vagy esély az életre? Ez a rendőr és még pár autós most kicsit újjászülethetett.


Nem túlzás azt állítani, hogy belénk fagyott a vér az alábbi képsorokat látva. Egy járőröző mokenai rendőr fedélzeti kamerája vette fel a képsorokat, ami tökéletesen példázza azt, hogy miért kell körültekintően közelíteni egy vasúti átkelőhöz. A gyér forgalomban Stanglewitz járőr a belső sávban autózott, amikor egy vasúti átkelőhöz ért, mely szabad jelzést adott, persze ilyenkor is körültekintően kell áthaladni, de az a videón is jól látszik, hogy elég beláthatatlan helyről érkezik a vonat, ami érkezett is a szabad jelzés ellenére.
Hirdetés

Szemből is érkezik egy autó, valamint a járőr előtt is halad egy, igazán necces helyzetbe a rendőr és a szemből érkező autós került, utóbbi centikre haladt el a vonat előtt. A járőr viszonylag későn eszmélt, de még épp volt esélye elkapni a kormányt és befordítani a vonat mellé a szembe sávba, másodperceken múlt az élete. Ahogy a vonat elhalad lezáródik a sorompó, ami mint később kiderült, zárlat miatt nem működött a vonat érkezésekor. Stanglewitz járőr úgy nyilatkozott, hogy az életben soha nem nyert semmit, de ezzel az ajándékkal, hogy túlélte ezt az esetet, egy életre elégedett lesz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?