Őrizetben az augusztus óta keresett üzemanyagtolvaj

Videón az üzemanyagtolvaj, akit nemrég vett őrizetbe a rendőrség

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Dunakeszin élő, nemrég rajtakapott 58 éves férfival szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kilencrendbeli lopás megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Te sem szeretnél az előző nap este teletankolt autódban az alacsony üzemanyagszint meglepetésszerű jelzésére felfigyelni munkába menet? Akkor bizonyára számodra is örömhír, hogy a zuglói rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki a megalapozott gyanú szerint az elmúlt fél évben legalább kilenc parkoló autó tankját szívta le az éj leple alatt.
Hirdetés
A főváros XI. és XIV. kerületében ügyködő S. Lajost 2021. április 3-án éjjel érték tetten, Zuglóban. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség elkövetése miatt nyomozást indított az 58 éves, Dunakeszin élő férfivel szemben. A kilencrendbeli lopás vétség elkövetésével gyanúsított férfi letartóztatásának indítványozására is előterjesztést tettek az őrizetbe vétel során. A bíróság 2021. április 5-én elrendelte az elkövető bűnügyi felügyeletét. Mindemellett, hogy teljes legyen a kép, S. Lajossal szemben a kijárási tilalom megszegése miatt szabálysértési eljárás is indul.​ Az egyik lopásról videó is készült, ami alább tekinthető meg.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?