Oroszlánban a szépségkirálynő

Szunai Linda átvette Peugeot-ját

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szunai Linda vitte el a legékesebb koronát a Szépségkirálynő választáson, így ő vehette át a fődíját, azaz a Peugeot 107-est.


Miként arról már beszámoltunk, francia Szépségkirálynő választás évtizedes szponzorának számító Peugeot idén egy egyedi festésű Peugeot 107-est ajánlott fel a Miss World Hungary ez évi győztesének.
A csinos leányzók közül 2011. július 14-én Szunai Linda vitte el a legékesebb koronát a Szépségkirálynő választáson, így a verseny főnyereményét, a kifejezetten ezen alkalomra dekorált, ötajtós, Urban kivitelű 107-est ő vehette át. Noha a kis Peugeot és Linda egyaránt kedvesen vagány, az újdonsült koronaviselő elmondása szerint autóvezetés szempontjából félős típus, friss jogsisként nem szeret száguldozni. Vadonatúj autót eddig még sohasem vezetett, de nyereményautóját rögtön kipróbálta, így immár ezen élményt is kipiálhatta.
Linda nyaralni is a kis oroszlánnal megy, habitusa miatt aligha fogja kevesellni a 157 km/órás végsebességet, illetve sokallani a 13,7 másodperces 100 km/órára gyorsítást, a 4,5 l/100 km-es vegyes fogyasztást pedig a légkondicionáló hűvöséhez hasonlóan örömmel fogadhatja.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?