Örülnél, ha így nézne ki az új Toyota MR2?

Virtuális elképzelés a Toyota MR2 jövőjéről

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyelőre az sem biztos, hogy lesz-e utódja a Toyota középmotoros típusának, ám a márka rajongói folyamatosan álmodoznak az esetleges utódról.


Bár hivatalosan még a Suprát sem mutatták be, sokan reménykedve várják, hogy a Toyota az MR-2 utódját is elkészíti. Persze az új, BMW Z4-essel közös alapokra épülő Supráról már ezernyi kép megjelent, az MR-2 felől egyelőre csak annyi gyári infó érkezett, hogy ha lesz, akkor valószínűleg villanyautóként látjuk viszont.
Hirdetés

Szóval, ha már létezik is a tervezőasztalon valamiféle skicc róla, egyelőre hét lakat alatt őrzik. Ugyanakkor egy Esa Mustonen nevű srác az utóbbi idők egyik leglátványosabb virtuális koncepcióját alkotta meg az MR-2 újjászületéséről álmodozva. Nyomokban a Toyota jelenlegi formanyelvéből is felfedezhető néhány vonal az autón, de összességében eléggé egyedi alkotás. A rajzoló nem csak az autó vonalain gondolkodott el. Szerinte 2025-ben már sorozatgyártásra érett lehetne és ő egy hibrid erőforrást képzelt el bele. Állítólag a Toyota már fejleszti a GT86 következő generációját és hozzá egy erősebb kétliteres motort, amely egy villanymotorral társulva akár az MR-2 számára is jó lehetne. Vajon a valóságban mi lesz az MR-2 sorsa?

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.12.22. at 22:11
    Permalink

    Nekem tök mindegy hogy néz ki az MR2 mert eddig sem volt és ezután sem lesz …. szóval a kérdésre a válasz tök mindegy mi megy el mellettem az utcán maximum ha ronda nem nézek rá !

Vélemény, hozzászólás?