Őrült ötlet Angliából: limuzin szupersportkocsiból

Sirályszárnyas stretch limo Audi R8-ból

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A brit Limo Broker nevű limuzin kölcsönző zászlóshajója lesz a V10-es motorral hajtott szupersportautó nyújtott változata.

A korábban Ferrari 360 Modenát is nyújtott limuzinná alakító brit Carbonyte UK és a Limo Broker most egy Audi R8 V10-es megnyújtásába kezdett bele, és várhatóan idén nyáron már piacra is dobják a különleges szupersportlimuzint.
Hogy addig is mozgásban tartsák az érdeklődést, a Limo Broker már most kiadta az első számítógéppel elkészített rajzokat és egy virtuális videót az autóról, melynek utasterében összesen nyolc ember utazhat majd egyszerre. Nem tudjuk, hogy pontosan milyen hosszú az R8 Limo, de az mindenképp érdekes, hogy a szokványos limuzinokkal ellentétben ebben nyolc darab, kettesével elhelyezett R8 kagylóülésben foglalnak majd helyet a partiarcok.
Hirdetés

A Limo Broker eddigi leggyorsabb limuzinjában megtartják a gyári 5,2 literes 525 lóerős V10-est, úgyhogy az autó a megszokottól eltérő élményben részesíti majdani utasait.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?