Őrültek sokasága az utakon – hajmeresztő videók

Forgalommal szemben az autópályán

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Miért megy valaki a menetiránnyal szemben? Miért mennek egy csomóan a menetiránnyal szemben? Elképesztő felvételek.

Sajnos nálunk is rendszeresen előfordul, hogy egyesek valamiért a forgalommal szemben autózva kockáztatják a saját életüket, no meg a másokét, sokakét is. Gondoljunk csak arra a 2010 novemberi esetre, amikor a Lágymányosi híd budai oldalán hárman vesztették életüket azért, mert valaki felhajtónak nézte a lehajtót. Az alábbi videók közül az elsőben azt láthatjuk, amint az Egyesült Államokban, Mississippi államban a pálya menetiránnyal szembeni oldalán mérföldeken át futja az ámokot az illető, míg végül frontálisan ütközik - szerencsére csak ő sérült meg, senki más. Van igazság.

Hirdetés

Ami viszont itt következik egy nem rövid, 11 perces összefoglalóban (Lengyelországból szeretettel), az már tényleg kiveri a biztosítékot. Nem is magyaráznánk túl - tessék belenézni, okulni, szörnyülködni, s megígérni: "Nem, én ilyesmit biztosan nem csinálok." Mindenki nevében köszönjük.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.30. at 20:01
    Permalink

    Az aki nem tud emberi módon közlekedni az utakon a kressz alapján attól rögtön el kell kobozni a jogosítványát ,de örökre!! Ez a sok szabályszegés ebben az országban felháborító és tűrhetetlen !!
    Remélem nagyon gyorsan átálnak az ilyen szabálysértő figurákra a rendőrök,mert ez lenne a minél gyorsabb megoldás a baleseti számok csökkentése érdekében!! Ezt nálunk a skandinávok nem tűrik,mivel esztelen dolognak minősítik és a jogsi örökre repül! Remélem érthető a véleményem!!
    Ladiszlao Moerg

Vélemény, hozzászólás?