Oscar gyanús a Ford v Ferrari film?

Áradoznak a nézők a tesztvetítés után a Ford v Ferrari filmről

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Július végén megtartották a Ford v Ferrari avagy magyar címén Az aszfalt királyainak a tesztvetítését. Akiknek volt szerencséje megnézni a filmet, eléggé pozitív véleményt formáltak róla.

Autóbolond berkekben az év legjobban várt filmje a Ford és a Ferrari Le Mans-i csatáját középpontba állító film. Nekünk, földi halandóknak november 15-ig várnunk kell, hogy láthassuk, ám néhány szerencsés flótás már megnézhette a tesztvetítésen. Ilyenkor ugye szent fogadalmat tesznek, hogy nem árulnak el semmilyen fontos részletet és végképp nem spojlereznek. Ám néhány nyúlfarknyi infót, vagy mondjuk úgy véleményt azért elkotyogtak.
Hirdetés
Természetesen név nélküliségbe burkolózva, ahogy azt ilyenkor szokás, de végső soron pozitív fogadtatása volt a filmnek. Egyesek már egyenesen Golden Globe vagy Oscar esélyesnek kiáltották ki, ami azért lássuk be erős túlzásnak tűnik. Bár tény, hogy a szereplőgárda nagyszerű. Kiemelték például, hogy Christian Bale és Matt Damon között nagyon működik a kémia márpedig Carrol Shelby és Ken Miles végig a középpontban lesz. Azt is elkotyogták, hogy bár nagyon látványosak az akciójelenetek, mégis az emberi drámára koncentrál a film. Még a Rushnál (itthon Hajsza a győzelemért) is jobbnak ítélték, bár a két és fél órás játékidőt kissé hosszúnak találták. Hát ezek után egyre kíváncsibban várom a filmet!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?