Öt lenyűgöző részlet a Porsche 918 Spyderről

Gyári videóban parádéznak a Porsche 918 Spyderrel

Megérkezett a Porsche „Top 5” sorozatának második évadja. Az első rész főszereplője a 918 Spyder.

A 887 lóerős rendszerteljesítményű Porsche 918 Spyder az első fecske az új évadban

Időről-időre előrukkol látványos videókkal saját YouTube csatornáján a Porsche. Sőt, kimondottan sorozatokban gondolkodnak néha. Ilyen volt tavaly a „Top 5” néven futó is, ahol különböző témakörökbe csoportosítva mutatta be sportautóit, történelmét vagy épp sportsikereit a márka. Az új évad egy olyan típussal kezdődik, amelyet már nem gyártanak, viszont igazi kuriózum a sportautók között. Ez nem más, mint a 918 Spyder.

Összesen 918 darab készült belőle

Az autó bemutatásánál a gyári tesztpilóta Lars Kern és a Baby Driver (Nyomd bébi, nyomd!) című mozifilm főszereplője, Ansel Elgort asszisztált. De mi az az öt részlet, amelyet a Porsche fontosnak tart hangsúlyozni a 918 Spyder kapcsán?
Nagy vonalakban eláruljuk előre: kiemelik a dizájnt és az aktív légterelőt.
Megemlítik, hogy az autósportból merítettek a tervezésekor, mivel a motort középre pozicionálták és nem spóroltak a szénszál erősítésű műanyagok felhasználásával sem.
Elidőznek kicsit az utastér hangrendszerénél, hogy aztán az erőforrást bőgetve dicsérhessék tovább az autót.
Végül a hibrid rendszer és annak elképesztő rendszerteljesítménye szolgáltat beszédtémát. Mindezt látványos képsorok kíséretében tárják a néző elé.

Hirdetés

Ha még nem láttad a Nyomd, bébi nyomd! című filmet, akkor mindenképp pótold

Ugyanakkor nem lehet, nem észre venni a Ken Block hatást sem, hiszen néhol erősen emlékeztet a Gymkhana videókra. Persze kihagyni sem érdemes, mert igazán hangulatos nyolc perc vár a nézőre!

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?