Ötajtós DS3 az ötajtós Mini ellen?

Virtuáltuning - ötajtós Citroën DS3

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Audi A1 és az ötajtós Mini után a Citroën is ki kéne hozza a DS3 praktikusabb változatát, legalábbis az Autoprojecoes szerint.


A DS3 eddig nem annyira akart a C3 alternatívája lenni, sokkal inkább annak menőbb, elegánsabb, vagy akár sportosabb testvéreként csábított vevőket. Ha lenne belőle ötajtós, akkor viszont lehet, hogy az olcsóbb, hétköznapi szuperminitől is elorozna kuncsaftokat. Az Autoprojecoes látványterve elég ügyes munka és felbukkanása sem időszerűtlen, mert bár a DS3 jó pár éves, legfontosabb ellenfeléből a Miniből nemrég mutatkozott be az ötajtós verzió. És ott az ötajtós Audi A1 is, aminek ráadásul az S1 verziója is kapható öt ajtóval, Sportbackként. De ott a Renault Clio RS és a Peugeot 208 is.
Hirdetés
A DS3 mellett még az Alfa Romeo MiTo, ami csak háromajtósként kapható, de az nem is lett kasszasiker. A Citroën helyében minimum fontolóra vennénk a DS3 ötajtósítását.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 07:30
    Permalink

    Le merném fogadni, hogy ebböl a DS3-ból már biztos nem lesz más verzió, ugyanis 2-3 év múlva úgyis lecserélik, nem érné meg áttervezni. Majd a következö generációsnak lesz 5 ajtója.

Vélemény, hozzászólás?