Ötkarikás Mini-mozi az Olasz meló mintájára

Minik menőznek megint mutatósan

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mókás, látványos, jó kis akciófilmet készíttetett a Mini, a szereplők brit olimpikonok, a helyszín London, a gonosz tolvajt elkapják.

"The Britalian Job" (Az angol meló) címmel a Mini bemutatott egy rövidfilmet, amelyben a márka a 2012-es londoni ötkarikás játékok tematikájára építve "Az olasz meló” című mozi előtt tiszteleg. A videót Phil Churchward, a BBC legendás autós műsorának, azaz a Top Gear-nek főrendezője jegyzi. Az ötperces munka egyben a Mini és a brit olimpiai és paralimpiai csapatok együttműködését is ünnepli, így a stáblistán Daley Thompson, James Cracknell, Jonathan Edwards és Matthew Pinsent is szerepel, ahogy megpróbálják elkapni a tolvajt játszó versenyző, modell és autórajongó Jodie Kiddet.
Az akciókkal teli kisfilmben a Mini London 2012 Special Edition három példánya látható kék, fehér és piros fényezéssel olyan ikonikus helyszíneken, mint az angol Parlament épülete, a Knightsbridge vagy az eredeti alkotásból ismerős Park Lane aluljáró.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?