Óvatos módosításokkal érkeznek a Maseratik Los Angelesbe

Maserati frissítések a Los Angeles Auto Showra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Apró finomítások a Quattroportén, még apróbbak a Ghiblin, és persze az olaszok megmutatják a tengerentúlon is Genf sztárját, az Alfierit.


Amerika az Alfierit várja a legjobban, ami bár már tavasszal bemutatkozott, még most is bőven izgalmas. Azon elvileg nem lesz semmi új, de ha minden jól megy, szériagyártásba kerül - emiatt érdekes. Két szedánját viszont egy picit átdolgozta az olasz sportkocsigyár, hogy el lehessen mondani: már a 2015-ös modellév termékeit láthatja a Los Angeles Auto Show közönsége. A nagyobb Quattroporte esetén az 530 lóerős, 3.8-as V8-assal hajtott GTS-en lesz a legtöbb új részlet.
Hirdetés


Ezen már fényezettek a lökhárítóbetétek, megváltozott a szigonyos logó és piros lett a kerékkupakok közepe. Ezek valóban nem valami eget verő különbségek, én is percekig nézegettem a fotókat. Valóban, megvannak, mehetünk tovább. A kínálat többi tagjánál ezentúl széria a wifi hotspot funkció, lehet kérni piros bőrkárpitot és akár kontrasztos színű díszöltéseket is a bőrre, a díszítőbetét meg fekete zongoralakk. A kisebb Ghiblin is szinte észrevehetetlenek lesznek a változások: díszvarrás, széria bluetooth és navigáció, és figyelem: a féknyergek színe is új.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 00:32
    Permalink

    Érdekes , hogy nem tartják fontosnak a Full LED első lámpát egy közel 60 milliós luxus autóban ami csúcstechnikát kellene hogy képviseljen , e helyett inkább azzal foglalkoznak milyen színű legyen a cérna .

Vélemény, hozzászólás?