Padlógázra törölhetsz ablakot!

Ha le akarod törölni a hátsó ablakot, padlóig kell taposnod a gázt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az egyik legfeleslegesebb extra, mégis órákig lehetne vele szórakozni. Az viszont kétségtelen, hogy egy tökéletes ablaktörlés elég sokba fog kerülni.

Sose feledjük, a legolcsóbb és leglátványosabb tuning a matricázás. Egy-két komolyabb gyártó logója az ajtón, vagy egy M Performance matrica a húszdé műszerfalán dob néhány lóerőt a motoron. Na, persze nem, csak a lábuk lesz nehezebb tőle azoknak, akik szeretnék elhinni, de vannak olyan matricák is, amik poénfaktorán órákig lehet röhögni. Ilyen az alábbi fordulatszámmérő-skála is, amit a hátsó szélvédőre ragaszthatunk és a hátsó ablaktörlő azon szaladhat végig. Ezt egy Fiesta ST tulajdonosa tökéletesítette, alább az eredmény.
Hirdetés
Sikerült összehangolnia az ablaktörlő motorját az autóéval - már amennyiben ez lehetséges, valószínűbb, hogy kicserélte a törlőét egy szintén a gázpedállal vezérelt motorra. Így ugyanazt az értéket láthatjuk a hátsó szélvédőn, mint a műszerfalon. Óriási, nincs rá más szó, csak képzeljük el, hogy mellénk áll a pirosnál, túráztatja a motort, olyan, mintha rajtolni készülne, pedig csak az ablakot szeretné letörölni hátul. Ez normál városi körülmények között lehetetlen, kell hozzá néhányszor tiltásig húzatni, hogy tökéletes legyen. Nagy poén, ennyi a lényeg!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.27. at 16:18
    Permalink

    tényleg jopofa, de én kivenném belőle azért a törlőlapátot, mert szárazon nem a legjobb azért csesztetni a törlőgumit….. :))) főleg egy poros út után, szépen nézne ki az ablak.

Vélemény, hozzászólás?