Papírból készített Audi

Audi A7 Papercraft

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Beleülni sajnos nem lehet, ahogy vezetni sem, de ettől függetlenül igazi kuriózum az Audi A7 Papercraft, amely nevéhez illően papírból készült.

Taras Lesko, vagy ahogyan szűkebb környezetében hívják, az origami csodagyerek nem ismer lehetetlent. Szinte bármit el tud készíteni papírból, és ennek legutóbb ékes bizonyítékát szolgáltatta egy arányosan kicsinyített Audi A7 létrehozásával. Az alkotást alapos előkészítő munka előzte meg, Taras gondosan megtervezte a részleteket, papírra nyomtatta, majd kivágta a szükséges alkatrészeket, aztán hozzálátott az illesztésekhez és a ragasztáshoz. A kék színű csoda végül 285 darab papírlap felhasználásával, 750 egyedi alkatrésszel, és 245 órás munkával állt össze, de az eredmény önmagáért beszél. A fiatalember nem csak az autó külsejét, de a belsejét is elkészítette, és tíznapos effektív ténykedéséről készült egy kisfilm, amely 3 percben foglalja össze az Audi A7 Papercraft megszületését.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 16:51
    Permalink

    Kicsit nagyvonalúan bántok a számokkal. A ” 3 perces” bemutató eleve csak 2’51”, amiből az Audi készítésének bemutatása 1’27”. Ráadásul a közlemény szerint 245 órát dolgozott rajta, ami szerintetek 10 nap… Ha napi 24 órát és 30′-et dolgozott egyfolytában, 10 napon keresztül… Ja… Gondolom, korábban felkelt, hogy a napi 24 óra és 30′ összejöjjön…

Vélemény, hozzászólás?