Papírból készült az új Skoda Karoq

Jobban személyre szabható a karton Karoq, mint az igazi

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Skoda második SUV-ja remek extrákat hozott a márka életébe, ám van még egy annál is jobban személyre szabható Karoq. A britek így ünneplik az új Skoda piacra kerülését.


Kettőre bővült a Skoda SUV kínálata a tavaly érkezett Karoq-kal. A SEAT Ateca méretű kis SUV, nagyszerű extrákat hozott a Skodának, mint például a teljesen digitális műszeregység, vagy épp a kétülésessé alakítható hátsó üléssor. Az extrák között ott a 360 fokos parkolókamera rendszer, a nagy érintőképernyős navigációs fejegység, a motorosan nyitható csomagtérfedél és a vezetéstámogató rendszerek. A britek végeztek egy kis közvéleménykutatást a gyerekek között, és az volt a kérdés, milyen extrák lennének álmaik autójában?
Hirdetés

Nos, ezek alapján megépítették a gyerekek álom Karoqját, méghozzá hullámkartonból, mert miért ne. A gyerekek ötletei között ott volt a nagy érintőképernyő, ezt egy jókora iPaddel oldották meg, valamint a játékkonzol, a kivetítő és a zene, hogy mindig azt hallgassanak, amit szeretnének. Stílusosan egy kis bluetoothos Canton hifi került a karton Karoqba, amire az iPadről küldhetnek zenéket. A műszerfal alatt bemászhatnak a motortérbe, ahol egy titkos kis üreg várja őket, hátul pedig pontosan 1500 műanyag labda, ami elvileg hajszál pontosan annyi, amennyi az igazi Karoq ledöntött hátsó üléseivel a csomagtérben elfér. Ebből a példányból csak ez az egy létezik, és egy apró promóció része, amivel a Karoq brit piacra érkezésére készültek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?