Parádés videón a BMW iX és Arnold Schwarzenegger

Jönnek a Super Bowl reklámok!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Minden évben az autós reklámipar egyik fénypontja az amerikai NFL döntője. Íme a BMW, a GM, a Kia és a Nissan idei műve a legnézettebb hirdetések versenyében.

A Super Bowl alatt horribilis összegekért hirdethetnek az autógyártók, ilyenkor mindig valami különlegessel készülnek. Ki a humorra épít, ki a megható sztorikra, de többnyire mindig valami emlékezetest sikerül alkotni, amire még évek múltán is emlékszünk. Most például a BMW hirdeti az iX-et Zeusszal és Hérával, avagy Anrold Schwarzeneggerrel, illetve Salma Hayekkel. A sztori röviden annyi, hogy Zeusz nyugdíjba vonul az emberek közé, ahol próbál megbirkózni a modern élet kihívásaival, pontosabban mindenkin segíteni, akinek elektromosságra van szüksége. Aztán az iX hoz majd egy kis nyugalmat az életébe.
Hirdetés
Ám nem a BMW az egyetlen, aki készült. A GM az Austin Powers filmek főgonoszával poénkodva hirdeti villanyautóit, a Kia pedig az EV6-ot állítja reflektorfénybe egy robotkutya segítségével.
Hirdetés
Kilóg a villanyautók sorából a Nissan, akiknél a Z és az Ariya egyszerre szerepel egy reklámban, ezt sem érdemes kihagyni.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?