Párizs utcáit rója a DS E-Tense tanulmányautó

Egy forgatás pillanatai a DS E-Tense szereplésével

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Párizsban flangáló Citroën DS E-Tense tanulmányautó mögött felbukkant stáb alapján hamarosan profibb videót is láthatunk majd, mint ez a „werkfilm”.

Az idei Genfi Autószalonon debütált a Citroën DS elektromotoros tanulmányautója, és szóba sem került a sorozatgyártása. Pedig igazán előrukkolhatna már a PSA is egy saját akkumulátoros típussal, hiszen még ma, itthon is fel-feltűnnek a használtautó-hirdetések között a villanymotoros Saxók, 106-osok, Berlingók vagy Partnerek. Ennek ellenére a futurisztikus sportautó sorozatgyártásáról továbbra sincs hír, és persze az alábbi „werkfilmből” is látható, hogy a lapos, hátsó szélvédő nélküli E-Tense nem éppen ideális városi autó, de ezen talán segíthet a visszapillantókat helyettesítő kamerarendszer. Bármi lesz is a DS E-Tense sorsa, a tanulmány feltűnt a párizsi forgalomban, nyomában egy stábcsapattal. Erről készült az alábbi videó.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?