Pengeéles vonalakkal jön az új Hyundai Elantra

Radikális stílusváltáson esett át a Hyundai Elantra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy kis ízelítőt csepegtetett a Hyundai az új Elantrából, amelyet hamarosan hivatalosan is bemutatnak.

Március 17-ig kell várni az új Hyundai Elantra bemutatójáig, ám a kaliforniai leleplezés előtt már kaptunk némi ízelítőt, hogy mire számítsunk. Habár csak oldalról látható az autó a skiccen, már ebből is következtetni lehet az orrára, hiszen a fényszóró formája, illetve a lökhárító kialakítása is megmutatkozik valamelyest. Az elődjénél sokkal élesebb vonalakkal operál az új formaterv, az autó oldalán végigfutó fény-árnyék vonal mondhatni pengeéles.
Hirdetés
A tetővonal kupésan lejt, hogy aztán egy rövid hátsóban végződjön az új Elantra. A hátsó lámpákra szintén rálátást nyújt az oldalnézet, ahogy a látványos könnyűfém felnik is igencsak magukra terelik a figyelmet. Az utastér szintén érdekes formai megoldásokat vonultat fel. Azonnal szemet szúrnak a kormánykerék küllői, valamint a kardánalagútról a középkonzol felé emelkedő „híd”. A hatalmas központi kijelzőről nem is beszélve, ami úgy tűnik egybeolvad a vezető előtti, valószínűleg digitális műszerfallal. A motorpalettáról még nincs pontos információ, de várhatóan a SmartStream benzinmotorok mellett plug-in hibrid változatok is várhatók.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?