Peugeot 508 Coupe tanulmányautó érkezhet Párizsba!

Új tanulmányautó érkezik a Peugeot háza tájáról!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Rohamosan közeledik az idei Párizsi Autószalon megnyitója, és egyre több gyártó lebbenti fel a fátylat arról, hogy milyen újdonsággal készülnek az eseményre. Most a Peugeot engedett egy kis bepillantást a kulisszák mögé.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, túl sok infót vagy képet még nem kaptunk az újdonságról, csak egy kis kóstolót. A Peugeot Sport Club UK twitteren közzétett előnézeti képe alapján ez a tanulmányautó nyomokban Peugeot 504-es dizájnelemeket tartalmaz.
Maga az autó vélhetően kétajtós Peugeot 508 Coupe lesz, és már 2 éve dolgozik rajta a francia gyártó. Mindez arra utal, hogy már a tavalyi Genfi Autószalonon bemutatott második generációs Peugeot 508-as mellett is dolgoztak rajta.
Hirdetés

Mindenesetre biztosat természetesen csak az október 2-án kezdődő Párizsi Autószalonon fogunk megtudni, addig is csak arra támaszkodhatunk, amit a márka igazgatója, Jean-Philippe Imparato osztott meg a nagyérdeművel az új verdáról: „Amikor a valóságban is megláttam, gyereknek éreztem magam! Alig várom, hogy többet is megmutathassak!”
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?