Peugeot-val utaznak a bohócdoktorok

Peugeot-val bohóckodnak a doktorok?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A nevetés gyógyít. A Peugeot legújabb Traveller kisbuszával segíti idén, hogy a bohócdoktorok minél több beteg gyerekhez eljussanak decemberben.

Az elmúlt években közel 3000 viziten segítettek jókedvet varázsolni beteg gyermekek arcára a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány bohócdoktorai. Az egész országot járva látogatják meg a kórházak gyermekosztályait és egyedi nevetésterápiájukkal eddig már majd' 150 ezer kis beteg felépülésében vettek részt. Ahogy Dr Lala fogalmazott, „sokkal könnyebb megnevettetni 200-300 gyereket, mint felvidítani egy beteg gyereket a kórházban”.
Hirdetés
A Peugeot legújabb kisbusza jóvoltából a bohócdoktorok jóval könnyebben és kényelmesebben juthatnak el a békéscsabai Dr. Réthy Pál Kórházba, valamint az Orosházi Kórházba is. Fontos, hogy a vizitek között tudjanak pihenni, így minden esetben legjobb formájukat adhatják a gyógyuló gyermekeknek. Idén ebben is segít a Peugeot és az új Traveller.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?