Piacon a legújabb lapszámunk!

Bentley, Porsche, Dacia és az Év Autója Toyota Yaris egyetlen újságban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Közeleg a hosszú hétvége, ehhez pedig egy kiváló olvasnivalót is ajánlunk, monitormenteset.

Immár egy éve az online meetingek és tanórák, na meg a szinte mindig véges sávszélesség háromszögében élünk. Az elmúlt hét is extra bezártságot, gép elé láncolást hozott a legtöbb család és akár az iskolás gyerekek számára is. Most viszont azon túl, hogy közeleg a hosszú hétvége, egyéb jó hírünk is van: megjelent az Autónavigátor.hu Magazin legújabb lapszáma. Kézbe vehető, bárhol olvasható, a nyomda és a papír illatát őrző valódi autós magazin.
Hirdetés
Aktuális számunk egyik főszereplője a hó elején Év Autója címmel kitüntetett Toyota Yaris, de írunk a Mazda 100 éves múltjáról, a BMW legújabb elektromos modelljéről, az iX3-ról, a legerősebb Porsche hazai próbájáról és egy hazai veterán-gyűjtőről és -építőről, Pásztor Tamásról, aki elmeséli útját az új autóktól az idősebbekig. Az 56 oldalas magazin már megvásárolható a nagyobb újságárusoknál, benzinkutakon és áruházakban, de a járványhelyzetre válaszul webshopunkból is ingyenes szállítással kínáljuk, hogy kimozdulni se kelljen érte.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?