Podcast állami támogatásokkal: villanyautókra és hétülésesekre

2,5 millió jár elektromos autóra és hétülésesre. Mik a jó ajánlatok?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Berobbant az új elektromos autó támogatás, de mire jár és melyik a legjobb ajánlat? Erről beszélgettünk a legfrissebb podcastunkban.

A veszélyhelyzetet éppen visszavonta az operatív törzs, nálunk viszont még jó ideig marad a home office, így a kijárási korlátozás visszavonása utáni első podcast műsorunk is még a nappaliban/hátsó ülésen készült el. A hét legfontosabb híre mondhatni, felvillanyozta mind az autós és közéleti médiát, mind az autópiacot; megérkezett az elektromosautó-támogatás második felvonása.
Hirdetés
Az akár 2,5 millió forintos támogatás részleteiről beszélgettünk, az elérhető modellekről, és hogy a Mini Cooper SE-re miért, a DS 3 Crossback E-Tense-re pedig miért nem igényelhető. Kiveséztük, melyek a legjobb ajánlatok most, Mátyás a Renault Zoera és Kangoo Z.E.-re esküszik, nálam a Mini hozta meg egyáltalán a kedvet ahhoz, hogy a villanyautózás nehézségeivel szembe nézzek. András is ismerkedett a köztéri tölthetőséggel a DS tesztideje alatt, de abban mindhárman megegyeztünk, hogy lehetne életszerűbb is az infrastruktúra. Hogyan? Elmondjuk a véleményünket róla a legfrissebb podcastban, amiben természetesen a nagycsaládosok számára kedvezményezett hétüléses autókról is ejtettünk néhány szót.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?