Podcast – már megint karanténból, bringasávokról, renitensekről

Podcast az új körúti bringasávokról és az autópályákra forgalommal szemben felhajtókról

Milyenek lettek az átfestett bringasávok a körúton, miért képes valaki szemben felhajtani az autópályára?

Augusztusban nem volt olyan hét, hogy egyszerre mind bent lettünk volna az irodában, így kicsit elmaradtunk a podcastokkal. Aztán szeptemberben, a koronavírus már itt lévő második hullámában rá kellett ébredjünk, most is ritka lesz az, hogy mind bent legyünk. Én épp önkéntes karanténban tolom itthonról az ipart, miután feleségem számára már hétfő reggel egy covid tesztet rendelt intenzív köhögése miatt a háziorvosa. Így aztán maradt részemről a telefonos bejelentkezés az amúgy épp már fejlesztett hangtechnikához és a kollégákhoz, akik két témával is készültek az adáshoz.
Hirdetés
Arról már augusztus végén értesülhettünk, hogy a Fővárosi Önkormányzat a nyári - nem szerény kritikát kapott - körúti kerékpársávokat kompromisszumos megoldással részint megszüntette. A megvalósítás, vagyis az, hogy a kerékpárosoknak hol saját sávban, hol a járdán kell haladniuk, ugyanúgy kérdéseket vet fel, mint az, amire a múlt héten is volt példa: vajon miként képes egy sofőr az autópályára a forgalommal szemben felhajtani? Bővebben a podcastban, fogadjátok és hallgassátok szeretettel!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?