Polákmérgezés: Autónavigátor az Oldtimer Expón

Lengyel hétvége: polákok minden mennyiségben!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ma délben nyit az Oldtimer Expo. A lengyel autók kiállításának támogatójaként ezen a hétvégén elárasztják az Autónavigátort a Polskik, Warsawák, Polonézek...


Miként már írtunk róla, a kapuit ötödik alkalommal e hét végén nyitó Oldtimer Expo alkalmával a lengyel autók standja a kiemelt partnerünk. Ennek keretében támogatjuk az ott már felújított hajtásláncával látható Polski Fiat 125p újjáépítését, valamint a lengyel autók történelméről számos cikkünk érkezik a kiállítás ideje alatt. Aki nem tud ellátogatni a kiállításra, weboldalunkon keresztül részletesen megismerheti az ott szereplő lengyel-autókülönlegességeket, ugyanis mi már teszteltük őket: több olyan lengyel járgányt vezettünk, amiket itthon még hírből is alig lehetett ismerni.
A hétvégén cikksorozatban tekintjük át a lengyel autógyártás történetét, lesz itt a Polski Fiatok mellett Syrena, Warsawa, Polonez... Kubicáig bezárólag sorra vesszük a lengyel autósport-sikereket, és bemutatunk egy ma is versenyző rally 125-ös Polskit.
Elárulhatom, számunkra hatalmas élmény volt a lengyel autózás, remélhetőleg ebből a hétvégén megjelenő cikkeinkkel olvasóink számára is tudunk adni. Tehát a hétvégén: mérgezésig Polski!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?