Pompás ötajtós kupét álmodott a Hyundai

Elektromos hajtás, szembe nyíló ajtók a Hyundai álmaiban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Hyundai egyelőre csak tanulmányautóként hozta a Le Fil Rouge ötajtós sportkocsit, ám jól figyeljünk, mert a részletei visszaköszönnek majd az új modelleken.


Hozott meglepetést a Hyundai is Genfbe, méghozzá egy csodás tanulmányautót. A koreaiak az álmaikat mutatják meg a Le Fil Rouge tanulmányautón, vagyis ezek azok a jegyek, amiket szeretnének majd ellőni az új modelleken a jövőben. Állítólag már a Kona és az új Santa Fe is eszerint az irányzat szerint készült el, ám egyik sem ennyire letisztult. A Le Fil Rouge állítólag a Hyundai első tanulmányautóját, az 1974-es Coupét idézi, amiből később mint kiderült az első Pony született. Azért reméljük, hogy ebből valami izgalmasat faragnak majd közútra.
Hirdetés

A fazon egy ötajtós kupét mutat, ezek alapján joggal hihetjük azt, hogy a Stinger átfaragásán ügyeskednek. A tanulmányautó azonban elektromos, bár teljesítményét nem közölték, most a forma a lényeg. Nagy vonalak, kevés részlet töri meg a hatalmas felületeket, a lényeg pedig a vízesés szerű hűtőmaszk és a szembe nyíló oldalajtók, amiken át megcsodálhatjuk az utasteret. Négy külön álló ülés, hatalmas, a hátsó sorig érő középkonzol és megannyi kijelző.A csőszerű felépítés izgalmasan hangzik, ám nem tudni, hogy fog mutatni a való életben, arra viszont számítunk, hogy a pompás faberakásokat valahogy megőrzik, bár erre a Hyundainál kevesebb esély van, mint a Genesisnél.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?