Pont az autó orrára zuhant egy több tonnás acélcső

Fél méterre voltak a tragédiától, egy több tonnás acélcső zuhant erre az autóra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Téged is elfog egy kis félelem, ha építkezés mellett haladsz el? Ezek után biztos óvatosabb leszel, bár ebben az esetben túl sok esélyük nem volt, pont az autójukra zuhant egy acélcső.


Mindig frusztráló bármiféle építkezés mellett elhaladni, bármennyire is vannak biztosítva, baki mindig történhet, akárcsak egy kint hagyott szerszám, vagy egy váratlanul mozduló munkagép, vagy egy rosszul elhelyezett, vagy épp elhagyott alapanyag. Utóbbi igazán veszélyes, ha épp egy több tonnás acélcsőről van szó, ám ennél a thaiföldi építkezésnél se a munka, sem, a közlekedés nem volt megfelelően biztosítva, aminek az eredménye egy vérfagyasztó baleset lett.
Hirdetés

A daru mozgása miatt mondjuk megállították a forgalmat, ám nem elég messze, a több mint tíz méter hosszú acélcső pedig elszabadult a levegőben és épp a sor elején álló Mercedesre zuhant. Összezúzta az orrát, ám még szerencse, hogy a sofőr nem fél méterrel előrébb állt meg, akkor ugyanis már a szélvédőre zuhant volna a cső, aminek már súlyos következményei lettek. Mindketten épségben kiszálltak az autóból, ám a hölgy sofőr láthatóan sokkos állapotban azt sem tudja, hogy sírjon, vagy telefonon hívjon segítséget. Kézsérülést szenvedtek viszont, ami egyelőre nem tiszta, mitől, hisz a kabin nem sérült, ellenben vélhetően a rázkódáskor történhetett.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?