Pontok mellett már assistance szolgáltatást is ad a ClubSmart

Smart kártyád van? Már nem kell veled legyen, úgy is lehet!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Okostelefonos applikációba integrált virtuális kártyával és ingyenes assistance szolgáltatással segíti mostantól az autósokat a Shell ClubSmart programja.


Ki ne ismerné a kérdést: Smart kártyád van? A jó hír, hogy mostantól nem kell keressük tárcánkban a temérdek plasztiklap között a ClubSmart dombornyomott lapját, ugyanis a Shell okostelefonos (természetesen Android és iOS számára is elérhető) alkalmazásában regisztráció után virtuális kártya is használható. Minden, a Shellnél történtő vásárlással, valamint a Booking.com és a Rentalcars.con oldalon keresztüli vásárlással pontokat gyűjtünk, amik utána le is vásárolhatók, minden 10 Smart pont 10 forintot ér, ám az aktuális vásárlás fele fizethető csak pontokkal.
Hirdetés

Talán a pontgyűjtésnél is fontosabb, hogy minden olyan aktív tag, aki az elmúlt 30 napban akár csak egyetlen ClubSmart pontot gyűjtött, valamint rendelkezik elektronikus, online fiókkal, magyarul regisztrált, autójának korától függetlenül élvezheti és használhatja az Allianz Assistance autósegély szolgáltatását. Legyen szó defektről, lemerült akkumulátorról, vagy akár nem megfelelő üzemanyag tankolásáról, út menti lerobbanásról. Utóbbi esetén fontos, hogy autónkkal lehetőleg húzódjunk le az útról, szükség szerint helyezzük ki az elakadásjelző háromszöget, gyorsforgalmi úton pedig távolodjunk el az autótól, a segítséget a szalagkorlát mögött várjuk meg. Indulás előtt ajánlott autónkat körbejárni, s ha rendellenességet, például leeresztett kereket látunk, akkor még a parkoló, viszonylag biztonságban lévő autóhoz, védett helyen várakozva hívhatjuk a segítséget.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?