Pontosan ilyen karácsonyi finomságra vágynak az autóbolondok

Karácsony már elmúlt, de ezt még muszáj megmutatnunk!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy Subaru Impreza csapatását már csak az múlhatja felül, ha két Impreza csatázik egy versenypályán, ilyen reklámfilmmel készült a Girardo&Co az idei karácsonyra.

Az autógyártók körében hagyománya van a karácsonyi reklámoknak, az viszont kevésbé megszokott, hogy egy autókereskedés forgat rövidfilmet az ünnepekre. A brit Girardo&Co nem egy szokványos kereskedés, csak elképesztően ritka és értékes autókkal foglalkoznak. A veterán Ferrarik mellett olyan különlegességek is akadnak mint a Porsche 959 egyik prototípusa vagy egy eredeti Citroën Xsara WRC, de ha valaki a 24 példányban készült Lancia Hyenára vágyik, akkor azzal is tudnak szolgálni, vagy épp egy Le Mans-i Aston Martin is hazavihető.
Hirdetés
Az idei szezonra készült karácsonyi kisfilm egy unalomba fulladt karácsonyi délutánnal indul, ahol a kereskedés két munkatársa egy játék versenypályán hajtja meg az apró Imprezákat. A gyermeki szórakozás hirtelen valósággá válik, a két csúnya karácsonyi pulcsiba öltözött kolléga hirtelen valódi WRX STi modellek volánja mögött találja magát. A karácsonyi díszbe öltözött első generációs Imprezák látványos táncba kezdenek a versenypályán, párhuzamosan a nappaliban zajló eseményekkel. A Girardo csapatának nem ez az első subarus karácsonyi reklámja, a 2018-as szezonban az egyik Imprezával mentek az erdőbe karácsonyfáért.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?