Porszem a gépezetben: az új Mercedes CLS prospektusa kering a világhálon

Idő előtt látható a Mercedes CLS

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hosszú hónapok fáradtságos munkája megy pillanatok alatt veszendőbe, amikor idő előtt hivatalos képek jelennek meg egy vadonatúj autóról. Például a Mercedes-Benz CLS-ről.

Nem is olyan régen beszámoltunk róla, hogy mindenféle álcázást nélkülöző, második generációs Mercedes CLS-t fotóznak a stuttgarti gyári múzeum udvarán. Jól sejtettük, hogy a sajtófotókat készítik, mert a most kiszivárgott prospektusban ugyanis másik autó látható – erről stúdióban készültek a felvételek. Mivel csak néhány fénykép került ki az internetre, pontos részleteket (a talán napokon, órákon belül várható?) hivatalos bemutató alkalmával tudunk majd mondani, addig is azonban megerősíthető a teljesen LED-es fényszórók rendelhetősége, illetve, hogy nem az E-osztály szögletes műszerfalát kapja a négyajtós kupé. Technikai oldalon a legnagyobb újdonság a Mercedes-Benz kínálatában egyre szélesebb körben terjedő 4,6 literes V8-as biturbó motor lehet, míg a paletta alján nem várunk semmi meglepetést - a két turbóval lélegeztetett négyhengeres dízel már idestova két éve nem számít annak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?