Putyin jön, dugó lesz!

Terelések, parkolási tilalmak Putyin budapesti látogatása miatt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Vasárnap tájékoztatta arról a Terrorelhárítási Központ (TEK) az MTI-t, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök látogatása miatt forgalmi korlátozáskora és parkolási tilalmakra kell számítani hétfőn.


Miként arról a Terrorelhárítási Központ (TEK) tájékoztatást adott, a belügyminiszter kijelölése alapján ők látják el a személyvédelmi feladatokat a hatályos jogszabályok szerint Vlagyimir Putyin számára. Az MTI által közzétett információk szerint a TEK felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a kiemelten védett személy budapesti tartózkodása során a küldöttség mozgásával párhuzamosan időszakos terelésekre, forgalomkorlátozásokra, lezárásra kerül sor. Fogalmazásuk szerint "a hatóságok a korlátozásokat csak a külföldi delegáció biztonságos mozgásához feltétlenül szükséges ideig tartják fenn, így segítve a Budapesten közlekedőket."
Hirdetés
Lássuk, mire is számíthatunk!

Hétfőn reggel 9 órától a szükséges ideig, de legkésőbb este fél 9-ig rendelte el a személy- és létesítménybiztosítási intézkedést a XIV. kerületre.Reggel 9-től este fél 9-ig! A korlátozások egyebek mellett a Hungária körúttól az Utász utcáig a Kerepesi útra, a Kerepesi úttól a Mogyoródi útig az Utász utcára, az Utász utcától a Hungária körútig a Mogyoródi útra, a Hungária körúttól a Szobránc közig a Stefánia útra, a Stefánia úttól a Dózsa György útig az Ifjúság útjára, a Papp László Budapest Sportaréna P+R parkoló melletti parkolótól a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésében lévő kijelölt gyalogátkelőhely vonaláig az aréna déli oldalán lévő gyalogjárda által határolt területre, valamint a Stefánia úttól a Szobránc utcáig a Besnyő utcára terjednek ki.

Az intézkedés ellen nincs helye jogorvoslatnak - szögezte le a TEK vezetője.


Az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában az hangzott el, hogy a korlátozásokkal érintett területre sem autóval, sem gyalog nem lehet majd bemenni. Parkolni már vasárnap több helyen tilos volt, és a csatornafedeleket is lehegesztették a Papp László Budapest Sportaréna környékén. Az M1 információi szerint a Liszt Ferenc-repülőtér és az aréna között időszakos és szakaszos lezárások lesznek hétfő délelőtt 11 és este 8 óra között.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.27. at 15:18
    Permalink

    Rendszerváltozáskor, kisöpörték a szovjet katonákat,majd örömtáncot jártak.! MDF-Antall jocó/Fideszes Orbán Vitya,most meg ,láss csodát,ismét erős az összetartás.! A fény ismét keletről jön.?? Ez hogy is van akkor?
    Ez lenne a politika????????????

Vélemény, hozzászólás?