R-Designtól pezsdül a kompakt Volvo V40

Volvo V40 R-Design: optikai tuning svéd módra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Volvo V40 gyalogosvédelmi légzsákja csodálatos eszköz, akinek ez önmagában nem meggyőző, az októbertől R-Design kiegészítőkkel dobhatja fel svéd kompaktját.Párizsban mutatja be a Volvo a gyalogosbarát V40-hez kifejlesztett R-Design optikai tuningcsomagot. A prémium kiegészítőkkel felszerelt svéd kompaktot fényes felületű hűtőrács, áthelyezett nappali világítással módosított első lökhárító, hátul pedig erősebben formált diffúzor betét, valamint egyedi kialakítású 17 vagy 18 colos ötküllős felnik különböztetik meg az alapmodelltől.
Utasterében TFT-s műszerfal, sportpedálok, sportkormány, alumínium díszítő betétek, R-Design bőr vagy T-Tec szövetkárpit található, az opciós listáról tempomatot, esőérzékelős ablaktörlőt, xenonos kanyarfényszórókat, kiegészítő utastéri világítást illetve kulcsnélküli nyitás-indítást lehet felárért rendelni.

Hirdetés
Hangzása ellenére az R-Design csak a felszereltséget jelöli, a sorozat ugyanarra a motorválasztékra épül, mint az alapmodell, D2-től T5-ig. A képeken látható forradalmi kék szín mellett még további 5 egyedi fényt kevert ki az autóhoz a Volvo, ezeket majd Párizsban minden bizonnyal megmutatják, addigra az R-Design árlistájával is elkészülnek, elkezdik felvenni a rendeléseket, hogy aztán 2013 januárjában már leszállíthassák az első autókat tulajdonosaiknak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?